Villanyszerelő Budapest

Villanyszerelőre van szüksége?

Villanyszerelőként, segítek lakásának elektromos rendszerének kialakításában +36 30 321 58 69 

vagy a felújításában. Elsődleges, és fő szempont a villanyszerelésnél hogy egyenletesen osszam el a berendezések, használati eszközök elektromos terhelését. Erre azért van szükség hogy stabil hálózatot tudjunk kialakítani ami nem hordoz magában rejtett hibákat.

Tízszer annyi elektromos készüléket használunk

mint húsz-harminc éve, ezért a régi hálózatok nem bírják sokáig a megnövekedett terhelést, és szükségesé válik a felújításuk. Lakása felújításnál, mindenképpen számoljon a villanyszerelésre is.

Villanyszerelés gépek
Villanyszerelés gépek
A tv vagy telefon rendszereket is már csillagpontosan szereljük

3-szor árnyékolt tv kábelt építünk be. Ezeken a kábeleken már internetet is tudnak szolgáltatni és így könnyebben lehet a szűrőt elhelyezni a kívánt berendezés elé, és nem okoz gondot az internet, vagy ip tv leválasztása sem. A telefonkábelek ideje lejárt, helyette már 8 eres UTP kábelt építünk be, ami a számítógépes hálózat kiépítésre is alkalmas , illetve több vonalat tudnak biztosítani, ha szükséges.

A lakás villanyszerelés tervezésekor

az összes fogyasztó berendezés tudatában kell a rendszert kialakítani, megtervezni és a lehetséges bővítésre helyet hagyni.

villanyszerelés ledes lámpa
villanyszerelés ledes lámpa

Családi ház szerelésekor is be kell tervezni, hogy a későbbiekben ne okozzon gondot egy klíma, vagy nagyobb fogyasztó beépítése sem. Panellakás elektromos felújítása is megoldható, kivitelezhető falkábel elhelyezésével, vagy vezeték csatornával. Családi házak, lakások felújításánál is szükséges a villanyszerelő kihívása, a vezetékek, kismegszakítók ellenőrzése, esetleg cseréje.

Ha nem megfelelő az áramkörök kialakítása

elektromos kötések, és a vezeték keresztmetszete, akkor vibráló izzók jelzik, illetve ezek gyakran ki is égnek. Ilyet a panel lakásoknál lehet tapasztalni, ilyenkor már időszerű a lakás felújításkor a villanyszerelés. Az érzékenyebb berendezések se tolerálják az áram, feszültség ingadozást ami a készülék élet tartam csökkenéséhez vezet. Sajnos az olcsóbb szereléseknek a hátránya a nem elegendő áramkör és az alulméretezet vezetékek, ami tűzveszélyes!

Fi relé a hálózatban

Fi relé működése egy mérleghez hasonlít, aminek a két oldalán a fázisvezető és a nulla vezető van. Amíg egyenletesen halad át az áram rajtuk, nem történik semmi sem. A baj akkor van ha a nulla vezetőn, vagy fázisvezetőn másik irányba is haladna áram, például földelés felé, akkor a fi relé leold, és lekapcsolja mind a két vezetéket.

Soroksár, Pestlőrinc, Pestimre, Pestszentlőrinc, Pestszentimre,    XIV. kerület 14. kerület villanyszerelés, Zugló.

Szitányi András Tel: +06303215869
Szita Team kft